Footpoint

Massagerulle för spikmassage

Massagerulle för spikmassage - För trötta trottoartrampare!Är dina fötter så trötta att de knappt kan bära dig till kylskåpet för en midnattssnack? Massagerulle

 

Massagerulle för spikmassage - För trötta trottoartrampare!

Är dina fötter så trötta att de knappt kan bära dig till kylskåpet för en midnattssnack? Massagerullen för spikmassage är din nya fotflirt! Med sina gummispikar som lovar mer nöje än en kudde full av igelkottar, kommer denna rulle ge dina fötter en resa till sjunde himlen.

Lämna den trista vardagen bakom dig och gå på upptäcktsfärd i djupet av muskelvävnaden. Våra flexibla men bestämda gummispikar jobbar hårdare än en myra med ryggproblem, och ser till att varje del av din fot får den kungliga behandlingen den förtjänar. Och vet du vad? Regelbunden massage med denna underverksrulle kan faktiskt göra under för blodcirkulationen och lindra allt från stress till stela tår.

Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på språng, är denna lilla mirakelgadget lika portabel som din svärmors komplimanger (och mycket mer användbar). Sjunk ner i soffan, rulla iväg spänningarna och upplev hur smärta blir till nytta, stress byts mot vila och stela leder mjukas upp som smór i solsken!

Så, vad väntar du på? Ge dina slitna sulor det VIP-pass de skriker efter och dansa sedan barfota på molnen med StrumpBodens Massagerulle för spikmassage. Dina fötter kommer tacka dig - kanske inte med ord, men definitivt med ett nyfunnet fjädernsteg!

  • Mått: B14 x D8 x H5 cm

Fri Frakt från 500 Kr.. Mindre order 49 Kr

  • Alltid snabb leverans!
  • Betala säkert med kort, faktura, banköverföring via Payson  eller betala med Swish
  • Maila oss gärna så svarar vi så snabbt vi kan på dina frågor.