Om Oss

Hejsan, tänkte berätta lite om mig, Göran, som driver StrumpBoden.

Uppväxt i Eskilstuna och var under början av 60-talet med om att starta fotbollsföreningen BK Sport, men flyttade till Åtvidaberg för att utbilda mig till kontorsmaskinsreparatör på FACIT. 

Under tiden  i Åtvidaberg blev jag medlem (slutet 60-tal ) i popgruppen Fabs i Linköping och under några år åkte vi runt på ungdomsgårdar, folkparker och andra tillställningar i Östergötland, Småland, Stockholm, Hudiksvall mm

Lumpen A1 och sedan flytt till Linköping och startade mitt liv på Saab´s flygdivision.

Under Saabtiden åkte jag många år som fritidsknalle och sålde garn, broderier för att övergå till strumpor. Slutade på Saab 2006 och blev strumphandlare på heltid i Kisa Östergötland.

Då hade jag startat upp www.strumpboden.com  och flyttade sedan verksamheten till Skänninge och ändrade sortimentet till övervägande medicinska strumpor, dvs, stöd- / kompressionstrumpor, diabetikerstrumpor och strumpor med lös resår. men fortfarande finns ett mindre sortiment av "vanliga strumpor".  

Besök gärna StrumpBoden´s  Fb-sida och se lite vad jag har att skriva om, lägg gärna till Dina egna åsikter om butiken eller om någon vara som Du har köpt  av StrumpBoden.  

När Du ändå  är igång och snurrar här på nätet, passa på att titta in på StrumpBoden´s Instagramsida , lägg gärna in  en bild #strumpboden på någon artikel som kommer från StrumpBoden

Ha en bra dag och välkommen in i nätbutiken eller till StrumpBodens enda butik, som finns i Ulrika, Linköpings Kommun i Östergötland, adress och karta hittar du på Facebooksidan.


Hjärta pumpa med Strumpa