Stödstrumpor i bomull

Stödstrumpor i bomull

Bomull är ett utav de mest populära materialen när det kommer till stödstrumpor och det finns många anledningar till varför det är så. Stödstrumpor i bomull är både mjuka och bekväma samtidigt som de är hållbara. Bomull är ett slitstarkt naturmaterial som andas och anpassar sig efter omgivningens temperatur så att dina fötter förblir svala även under en hektisk dag på jobbet. 

Våra stödstrumpor i bomull kommer i många olika färger och roliga mönster och är perfekt för dig som vill piffa upp vardagen lite extra. Stödstrumporna har en graderad kompression från vaden ner till ankeln och och ger energi åt trötta fötter. De motverkar tunga och svullna ben genom att öka blodcirkulationen, vilket gör stödstrumporna optimala för långa flygresor eller hårda arbetspass där du går mycket. 

Stödstrumpor i bomull minskar dessutom åderbråck och förebygger chansen för blodpropp i benen. Stödstrumpor har ingen åldersgräns och är mycket populära bland äldre, gravida, personer som reser mycket och inom vården. Stödstrumporna passar till dam såväl som herr.