Ulrika Strumpan


 
Strumpor med lös resår för alla tillfällen

När du vill undvika snäva resårer runt ankeln eller vaderna är det svårt att hitta strumpor som är bekväma. Lösningen är oftast att klippa av elastiken med en sax eller köpa vanliga strumpor utan elastik. Men det innebär att de klumpar ihop sig. Därför hittar du på våra svensktillverkade strumpor av högsta kvalitet där vår tillverkare har arbetat hårt för att uppnå bästa möjliga elasticitet på alla våra produkter med lös resår. Vi har ett brett sortiment av strumpor med lös resår som har en mjuk och skön känsla som passar för diabetiker, de med känsliga ben eller som bara vill ha extra komfort.


Hur Du sköter Dina Ullstrumpor.

Ullstrumpor är inte bara bekväma och varma, de är också ett hållbart val eftersom ull är en naturlig fiber som håller länge. Men för att ullstrumpor ska hålla länge och se bra ut är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några skötselråd för ullstrumpor:

  1. Tvätta ullstrumpor försiktigt för hand. Ull är känsligt för höga temperaturer och kan krympa om det tvättas i maskin. Använd varmt vatten och en mild tvål som är speciellt framtagen för ull.

  2. Torka ullstrumpor plant. Häng inte upp dem på tork, eftersom tyngden av vattnet kan göra att strumporna tappar formen. Placera dem istället på en handduk och låt dem torka plant.

  3. Undvik att sträcka ut ullstrumpor. Ull har en tendens att töja sig och kan tappa formen om det utsätts för överdriven dragkraft. Se därför till att undvika att dra eller sträcka ut strumporna.

  4. Förvara ullstrumpor på ett torrt ställe. Fukt kan orsaka mögel eller missfärgning på ullstrumpor, så se till att förvara dem på en torr plats.

  5. Byt strumpor ofta. Genom att byta strumpor dagligen minskar du risken för lukt och bakteriebildning i strumporna.

Följ dessa enkla skötselråd för ullstrumpor för att hålla dem bekväma och snygga under en längre tid.