StrumpBoden

  • Kompressionstrumpa Sport Lila. StrumpBoden

SPORT kompressionsstrumpa. Lila

249.00 SEK

KOMPRESSIONSSTRUMPOR FÖR AKTIVT LIV.

Klass 1  15 - 21 mmHg

En kompressionsstrumpa anpassad för sport och fritid. Rätt tryck, graderat tryck, från fot upp mot knät ökar syre- och näringsflödet till dina vadmuskler, samt påskyndar bortforslingen av slaggprodukter. Kompressionsstrumpan förstärker vadmuskelns arbete och du orkar mer och minskar risken för kramp och träningsvärk. Tack vare att kompressionsstrumpan sitter så tight på foten så minskas dessutom risken för blåsor och skavsår.
Medisox kompressionsstrumpor har tunn och smidig fotdel för att inte ta onödig plats i skon. Coolmax, materialet har fukttransporterande egenskaper.

En kompressionsstrumpa för sport och fritid, kompressionsklass 1.

Det graderade trycket ökar blodgenomströmningen och förbättrar på så vis syre- och näringsutbytet.

Kompressionstrumpan ökar dessutom stabiliteten i fotleden. Om man använder kompressionsstrumpor och oturen är framme så att man stukar foten går läkningen mycket snabbare och svullnaden blir betydligt mindre. En kompressionsstrumpa minskar även risken för skavsår och blåsor. Fuktavvisande fotdel i Coolmax. Bakteriostatisk dvs det sker ingen bakterietillväxt, motverkar dålig lukt.

Thermokanaler för bättre fotkomfort. Tunn skön fotdel - tar ingen onödig plats i skon! Cerise skaft, svart fot med lila dekorrand över tån.

Material53% Skinlife, 30% Coolmax, 17% lycra.
Tvätt40 grader, hängtork eller torktumling.

Fri Frakt från 400 Kr.. Mindre order  49 Kr